Persoonlijke coaching

Twee fronten

De tijd lijkt steeds sneller te vliegen. De dag is voorbij voordat je het weet en je takenlijst lijkt alleen maar langer geworden. Verlies jij geregeld het overzicht in wat je allemaal moet doen? Weet je niet meer waar te beginnen? En geeft dit je een onrustig of machteloos gevoel?

Samen met jou pak ik je werkdruk op twee fronten aan:

  1. Vanuit jouzelf en de stress in jouw hoofd. Ik bied je inspiratie om anders naar je werk te kijken en grip te krijgen op je stress. Ik coach je in persoonlijke effectiviteit: hiermee leer je je gedrag en communicatie zo in te zetten, dat je met meer plezier je werk kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan meer assertiviteit, keuzes kunnen maken, minder perfectionistisch, los kunnen laten of je grenzen kunnen bewaken.
  2. Vanuit jouw werk en de stapels die op je liggen te wachten. Met praktische tips en tools leer je overzicht in je tijd en taken aan te brengen. Je leert ook beter te prioriteren en te plannen. Hiermee krijg je je grip op je tijd en e-mail terug.
Plan direct een afspraak!

Werkwijze

Samen met jou bespreek ik wat jouw wensen en behoeften zijn. Na een uitgebreide intake gaan we samen aan de slag. Ik beschik over een groot arsenaal aan mogelijkheden, methoden en technieken om jou van dienst te kunnen zijn. We zoeken de juiste puzzelstukjes bij jouw probleem om zo tot een passende en blijvende oplossing te komen.

De aanpak varieert van goede gesprekken en praktische uitleg tot daadwerkelijk aan de slag gaan met het ordenen van je stapels of e-mail. Daarnaast kun je van mij een inspirerende en creatieve aanpak verwachten. Van beelden en bordjes, van spellen en stickers en van keien en kikkers!

Samen gaan we enkele malen een paar uur aan de slag. Dit kan zowel bij mij op kantoor in Heerde, met uitzicht over de Veluwe, als bij jou in-company op je werkplek of via telefoon of Skype.

Informeer naar de mogelijkheden en neem nu contact op. Ik help je graag!

onswebPersoonlijke coaching